Boken kan beställas på Bokus 

Boken kan beställas på Bokus 

ALLT FÖR DIN SKULL

Karoline är noga med att be till Gud innan hon somnar. Hon ber att han aldrig ska ta sin hand ifrån henne, att han ska förlåta henne för allt så att hon inte är en syndare. Hon är noga med att be rätt. Hon försöker göra allt rätt, precis som mamma och Gud vill. Det är lätt när man är liten och söt, men när Karolines kropp växer och känslorna pirrar tvingar mamma henne att skyla sig. Karoline förstår att hon är ful, vet att hon inte duger och hatar kroppen som växer. Hon jagar sin älskade mammas bekräftelse och lyssnar efter en Gud som tystnat. 

Men närmare än hon kan ana finns någon som tycker att hon är fulländad. Församlingens pastor, hennes morbror Aron, försäkrar henne att Gud lyssnar och att hon är vacker som en ängel. Aron är den enda som ser henne, som tar i henne med mjuka händer och säger att hon är vacker och Karoline lyssnar men frågan är när det går för långt. Är det när Magdalena blir svårt sjuk eller är det när Karoline åker med sin morbror till kyrkans läger?

Allt för din skull är en berättelse om längtan efter bekräftelse, kärlekens mysterium och vad vänner egentligen står för i våra liv. En bok om att vara en vilsen vuxen och om barn som bara väntar på att få modet att bryta sig loss.