Jag har arbetat med utbildning och föreläsningar i snart 15 år. De senaste 5 åren har jag själv stått på scenen för att förmedla kunskap, insikter och erfarenheter efter mitt arbete som chef med personalansvar inom branscher med höga krav på kreativitet, stresshantering, service och förändringsvilja. 

Jag lägger stor vikt vid den egna individens valmöjligheter för att förhålla sig till situationer som uppstår i livet, vare sig det är privat eller på arbetet och allting blir mer trivsamt och enkelt om vi kan lära oss att ha roligt på vägen. Det handlar inte om att gå runt och skratta eller att tänka positivt. Det handlar om förhållningssätt, det handlar om arbetsglädje, glädje i livet, relationer, förändring och mycket mer. 

Jag debuterade 2010 med Jag älskar dig inte, en roman som till min glädje kom att bli något av en bästsäljare. 2013 kom nästa roman, Allt för din skull och däremellan skrev jag tre tonårsböcker. 2014 kom boken om glädje, Jag vill vara glad! och 2016 släpptes boken Skapa arbetsglädje!

Jag bor i Stockholm, föredrar vår och sommar framför allt annat och har en förkärlek till att gå barfota i gräs. 

Foto:  Carin Olsson

Prenumerera på mitt nyhetsbrev - KLICKA HÄR.