Beställ boken direkt här! 

Jag vill vara glad!

Efter att ha tappat fotfästet i livet fick jag omvärdera allt. Jag bestämde mig för att aldrig må så dåligt igen, att aldrig mer lägga ansvaret för min egen chans att vara glad i någon annans händer eller på yttre omständigheter. Frågan var om jag kunde lära mig att vara glad, nästan oavsett? Kunde jag hitta vägar för att höja min egen nivå av lycka, harmoni, balans och glädje mitt i en vanlig vardag? Den här boken innehåller allt det livsviktiga jag lärde mig när jag förstod hur jag själv kunde ta ansvar för att vara glad! 

Jag vill vara glad är en bok för dig som vill skratta mer, bli av med problem, oro och sådant som irriterar och stör. En bok för dig som vill vara glad alla dagar på året och inte bara 85 dagar, när det är helg och semester. Det här är en bok som är full av tips, övningar och modeller för hur du kan träna på att behålla glädjen samtidigt som du bygger en krockkudde för livets krumbukter. En bok om hur du kan känna dig lyckligare genom att träna hjärnan för att må mycket bättre! 

Boken tar upp vårt eget ansvar för vår arbetsmiljö och arbetsglädje, vårt medarbetarskap, på vilket sätt vi kan skapa en bra arbetsdag, hur vi gör oss av med problem och oro, minskar stress och blir mer kreativa. Kort sagt - en bok som tar upp frågan om vem jag vill vara. Vill jag vara den som lyser upp rummet när jag kommer eller den som lyser upp rummet när jag går? Valet är mitt.