Vet du vad det Är fÖr dag idag?

Nyhetsbrev från mars månad. Nästa brev skickas ut tisdagen den 18 april.

IHD.jpg

Måndagen den 20 mars var det The International Day of Happiness och på morgonen kunde du se mig i TV4 Nyhetsmorgon där jag pratade om just den här särskilda dagen (om du missade det finns videon lite längre ned). En dag som FN står bakom eftersom man förstår vikten av att inte bara arbeta för ekonomisk tillväxt utan också för människans välmående. Och vi mår bättre när vi kan ta ansvar för vår egen glädje:

- Vi njuter mer av livet.
- Vi har fler relationer vilket verkar vara en av de viktigaste faktorerna för att leva längre!
- Vi är mer engagerade både på jobbet och i privatlivet. 


"Happiness is your birthright"

 

- Pharell Williams


Se Pharells tal i FN på The International Day of Happiness 2015 nedan. Läs även mer om International Day of Happiness här.


Tre glada föreläsare!
 

Tre spännande föreläsare, tre av mina fantastiska kollegor som inte gör någon besviken.
Klicka på bilderna för att komma till respektive hemsida.

Nemo Hedén

Är en strålande föreläsare för elever i högstadiet och gymnasiet när han pratar om allas vårt behov av bekräftelse och vad hans kändisskap drog ner honom i. 

Colin Moon

En av de allra bästa om man vill ha en energikick till arbetsgruppen samtidigt som man får lära sig på vilket (knasigt) sätt vi kommunicerar med varandra och hur vi kan samarbeta ännu bättre.

Leila Söderholm

Inspirerar och ger en kickstart för bättre vanor och ökat välmående på arbetsplatsen med konkreta tips för hur vi kan hitta tid för träning och hälsa i vardagen.