Arbetsglädje hela förra veckan

Jag for som en skottspole fram och tillbaka förra veckan och fick träffa fantastiska människor i Malmö, sedan Luleå, sedan tillbaka till Malmö och en sväng till Arlanda och säkerhetspersonal som arbetar där. 

Det är helt makalösa publiker jag får möta. Varenda en som jag har framför mig är särskild och jag talar aldrig till en hel publik, jag talar till var och en, en och en. Det är så viktigt för mig och den dagen jag tappar det, det är den dagen jag slutar. Det är de jag möter, varenda en, som driver mig, som ger mig alla förutsättningar för min egen arbetsglädje. 

Den är så väldigt särskild, den där känslan jag lämnar mina uppdrag med. Jag känner mig oftast yr. Inte av alla möten utan av känslan alla människor förmedlar. 

En av dagarna förra veckan fick jag själv sitta i publiken. Pia Sundhage och Mia Törnblom föreläste tillsammans på Oscars i regi av 4good. De var fenomenala. Så mycket skratt och så mycket viktigt de hade att ge och de gjorde det med elegans. 

Den som får möjlighet att någon gång se de två tillsammans - ta den!

Nästa vecka drar jag till Kävlinge. I en hel vecka ska jag få möta massor av människor där. Kom fram och säg hej om du är på plats!