Träna lite glädje i värmen!

För andra gången fick jag vara en del av Taras träningsresa till Mallorca. Alltså det är SJUKT kul! 

Nu ska man inte bli lite smått bekymrad över att det kallas träningsresa och tro att man på en sådan vecka måste äta groddar, bönor och dricka smoothies med spenat. Det kan man inte ens hitta på det här hotellet för övrigt. 

Istället är det generöst med helt vanlig och god mat och varenda dag är fullspäckad med träningspass som man väljer av som man vill och önskar. 

En perfekt vecka för att träna, sola, äta, prata, hitta nya vänner och lära sig massor. 

Före power walk och löparskola

Före power walk och löparskola

Den här gången var det jag,  Erika , Annette och ljuvliga Ann Wilson som fick inspirera alla sköna damer på plats och varje dag var bara blåa himlar och en stor sol. 

Jag vet inte om det någonsin funnits så många typer av träningsresor att välja mellan och om man kan - då ska man absolut åka. En skönare kick och mer energi än man får under en sådan vecka har jag svårt att se att så mycket annat kan ge! Kolla Springtime eller Bonniers utbud.  

Ann och jag jämför solbränna haha! 

Ann och jag jämför solbränna haha! 

Nu ska jag till Örebro, Göteborg och sedan Umeå. Platser finns kvar på öppna föreläsningen i Göteborg! Läs mer här.