Aldrig ge upp

Att aldrig ge upp, är det rimligt? Att ALDRIG ge upp. 

2010 kom min första roman ut, självklart hade den inte blivit till om jag hade gett upp. 

Idag får jag arbeta som föreläsare, för fyra år sedan var det en dröm. Självklart hade det inte blivit så om jag hade gett upp. 

Så jodå, jag är rätt säker på att vi inte får ge upp om vi verkligen vill ha någonting, nå ett mål eller komma fram till en dröm vi bestämt oss för att gå vidare med. Vad som är viktigt är bara att jag aldrig slutar vara snäll mot mig själv. Att jag förstår att mina misslyckanden på vägen till målet är till för att jag ska lära mig och att det är okej att vila, pausa och dra ner på tempot. Men aldrig ge upp. 

Jag kallar henne min Lina. Hon har kämpat mer än många och vi sågs första gången för länge sedan när jag var ute och letade nya vänner. Vi har lovat varandra att alltid tycka om varandra oavsett om den ena eller den andra inte hör av sig eller beter sig underfundigt. Idag satt vi i hennes trädgård utanför det hus där hon hör hemma. Vi är samma lika på utsidan som vi var då, för 10 år sedan, men oj vad vi har strävat och kämpat och ... aldrig gett upp.