Arbetsglädje på engelska

SOM jag väntar på värmen! När det var som soligast i Stockholm var jag i Skåne och den här helgen blev det mindre sol än vad man hade gissat att det skulle bli. Men om inte värmen kommer till mig så får jag åka till värmen ... men först en vecka med hårt jobb.

Första mötet imorgon kl. 07.45 och det blir nog det mest spännande den här våren! Snart får jag berätta. Därefter föreläsning för personal på Arlanda, ut till min fantastiska vän Victoria och en föreläsning för personalen på Zetas, en föreläsning på Danderyds sjukhus, en föreläsning i Hässleholm och så en föreläsning ... på engelska ... i Göteborg. 

På onsdag släpper hon sin 10e bok OCH fyller 50! Grattis <3

På onsdag släpper hon sin 10e bok OCH fyller 50! Grattis <3

Victorias ZETAs handelsträdgård får jag möta på tisdag!

Victorias ZETAs handelsträdgård får jag möta på tisdag!

Maris releasefest på torsdag. Grattis Mari!

Maris releasefest på torsdag. Grattis Mari!

Ordet arbetsglädje finns inte riktigt på engelska. Det är spännande. Jag ska förklara varför. På torsdag. På engelska. Framför 300 personer. Jag går och tränar ... pratar för mig själv.

ROLIGAST den här veckan blir Mias fest på onsdag. Denna fullständigt unika kvinna, min bästa vän och min familj, fyller 50 år och lanserar sin 10:e bok med fest förstås. Nästa kalas på torsdag tillsammans med Mari Jungstedt - en av de mest produktiva författarna jag känner och en stor idol. Jag ringde henne när jag skrev min första roman och bad om råd. Och hon svarade! Sånt är snyggt. 

Jag och Titti Schultz ska fotograferas och intervjuas för en artikel på tisdag och på lördag är det nästa party och det är då jag siktar in mig på en plats längst bak i lokalen. Det är Tobias som fyller 40 år och man kan ju bara gissa hur många makalösa dansare som kommer att vara på det kalaset och dans ... nä ... aldrig kunnat. Ska fixa det någon gång. Det har jag lovat mig själv. 

Och på söndag åker jag till Mallorca. Till värmen tillsammans med Tara och ett gäng sköna läsare. Tillsammans med Ann Wilson och Annette Lefterow och Erica Johansson ska jag jobba och vara en del av ett fullspäckat program under en vecka som varit fullbokad sedan länge. 

Tobias fyller 40! Grattis!

Tobias fyller 40! Grattis!

Jag och Titti ska intervjuas och fotograferas. SMHI spår regn ...

Jag och Titti ska intervjuas och fotograferas. SMHI spår regn ...

Linda Newnham gör artikeln. Peter Knutson (bild) fotar såklart!

Linda Newnham gör artikeln. Peter Knutson (bild) fotar såklart!

Det blir en väldigt rolig vecka! Och snart kommer jag till värmen. Och snart kommer värmen hit. Önskar alla en bra vårvecka!