Min första skräck

Ikväll var jag inbjuden till Karins bokcirkel irl. Jag satt tillsammans med 11 personer som hade läst min roman Jag älskar dig inte. Och så pratade vi om boken.

Jag var ärligt talat ganska nervös innan vi började. Vad skulle jag få höra och viktigare - hur skulle jag bemöta det jag fick höra?

Det var olika åsikter om min bok. Om min berättelse. Gemensamt för alla, som tur var för mig, hade alla en mer eller mindre positiv upplevelse av berättelsen och mitt skrivande.

Några hade gråtit från sidan 5. Nägra hade inte gråtit alls. Och jag försäkrade alla om att jag inte skrev det jag skrev bara för att folk skulle gråta ...

Någon tyckte att slutet på boken var mindre bra, någon tyckte att berättelsen i slutet stannade av, svalnade. Någon undrade hur jag fick till ett sådant driv så att man inte kunde sluta läsa, någon undrade hur det gick sedan och någon undrade varför jag inte hade skrivit mer från Pers synvinkel.

Jag svarade så gott jag kunde. Ibland hade jag inga svar alls. Jag hoppas att jag tillförde någonting. Hoppas att de som var där kände att det var värt stunden. Jag önskar att jag hade haft svar på allt och jag önskar att vi hade kunnat sitta mycket längre för det var ju en hel del mer jag ville berätta.

Tack alla som kom! (bild finns här)

Petra 
Laura Luna
Ann-Sofie
Carina
Johanna
Marie
Och så Karin som arrangerade allt!