Mest rosor

Jag har fått min första käftsmäll idag. En recension som inte alls var vad jag hade önskat men den tänker jag ju inte visa här ... jag klipper ur ett mail jag fick från en läsare idag istället. 

Jag läste och jag grät, jag mindes mycket och jag log igenkännande. Njöt av ett språk som Du utvecklat fantastiskt under de här åren! Kunde inte sluta läsa och jag tror jag ska läsa den igen. Stort och varmt grattis till en jättebra bok, jag önskar Dig allt gott!

Jag känner efter men upptäcker inte jättemycket förtvivlan över att en person tyckte att min berättelse inte var bra alls. Alla kan ju inte gilla allt. Att hon sedan i sak, enligt mig, hade fel är en annan grej. Jag tror nämligen att det faktiskt finns kvinnor som stannar kvar i ett förhållande där de misshandlas. Vare sig det är fysiskt eller psykiskt. 

Som Lotten gör.