Kommentarer från läsare

Från Bims blogg:

Det här var en mycket, mycket bra bok. Den gick verkligen rakt in i mitt hjärta. Naken och utlämnande. Den berörde och rörde. Kändes oerhört verklighetstrogen. Och jag tror att många kan känna igen sig i den. Välskriven och lättläst var den också. Jag kan verkligen rekommendera boken till alla. Och jag hoppas, hoppas att Christina Stielli kommer att skriva många fler romaner.

Från Wettexvärlden

Läste din bok, jag är djupt imponerad!!! Kände igen mina känslor på pricken. Det är tur det är längesedan det hände mig annars hade det kommit för nära. Jag bugar mig till marken! :-) Nu är det bara den där lilla signaturen som jag skulle vilja ha… ;-)

Ett mail på morgonen:

Jag är helt uppslukad och igenkänningsfaktorn är stor och den berör. Oj, vad den berör. Yngste sonen hade en kompis hemma hos oss och jag fick gå och gömma mig för ögonen blev alltför blöta, svullna och röda. Jag vill bara ansluta mig till alla som älskar din bok! Den är fantastisk! Du skriver så bra och kryper in under huden på ett sätt som är otroligt. Den berör så långt in och det är vidrigt men samtidigt så rätt.

TACK för att ni tar er tid att berätta om vad ni tycker om boken. Det betyder oändligt mycket för mig. Tack!