Lyckorusig

Känslan efter kvällen igår håller sig kvar. Jag går runt och ler hela tiden och dotter hjälper mig att hämta alla blommor från stället där vi var igår och nu har vi snittat och fyllt på med vatten och ställt upp här hemma. 

Tack varenda en. Varje blomma kom med kort och varma ord och eftertanke i färger och blomsterval. Jag har fått min absoluta favoritblomma, prärieklocka, i en bukett, orkidéer som är så vackra att jag knappt vågar bära dem och en hortensia och kärleksört och rosor i mängder. Så makalöst vackert. 

Dotter - tillika gårdagens fotograf - håller på att ladda över de över 300 bilder som togs igår. För ändamålet gör vi en extra sida som vi helt fantasilöst kommer att kalla för ... bilder. Kommer att ligga i menyn upptill under dagen. Till dess ... njut av alla fantastiska blommor.