Skitnervöst ...

Nu klipper jag i kommentarer och ur sms. Lösryckt och kortfattat. Än har jag inte hört någonting negativt men förmodligen har de som inte tycker om min bok hört av sig än. Eller så vågar de inte. Det är synd. För jag vill ... veta allt.

Det jag klipp loss här är anonymt för jag har inte kollat med de som skrivit ... men allt är alldeles sant. 

"Började läsa boka idag....och jösses....den bara angriper dig. Jag känner mig tagen, ledsen i själen för Lotten, arg på Per och fullkomligt vimmelkantig av ditt språk. Ibland möter man människor som har en förmåga att placera orden så att orden känns starkare och annorlunda. Du är sådan, du har den talangen. Ser fram emot att läsa mer!"

"du har skrivit en underbar bok! Jag kunde inte lägga den ifrån mig (gick rakt in i en östermalmsdam med pyttehund på t-banan när jag körde det gamla gå-och-läsa-tricket). Jag grät och svor och skrattade."

"började läsa igår kväll trots att det var sent. Så bra det är, vill läsa långsamt, njuta av ditt språk och din förmåga att förmedla, känns som om man är Lotten, jag förstår så oerhört väl hennes känslor och tankar. Det är ingen snabbläsarbok det är en långsamnjutarbok."

"Jag läser o dras in i känslorna... panik, ångest, sorg o ilska!"

"Himmel Christina, jag vill inte att boken ska ta slut."

"Har läst fyra sidor på bussen och redan kan jag inte riktigt andas."

Jag blir glad. Väldigt glad. Jag vill att man ska slukas så till den grad att man går in i Östermalmsdamer.