Vinnare av bokpaketet Leja Li

Motiveringen lyder så här:

Jag vill gärna vinna Leja Li och tandfén för att kunna läsa den för min son som är fem år. 
När han skulle fylla fem så satt han en dag och åt frukost. Plötsligt började det rulla stora tårar längs hans kind och jag undrade vad det var som hade hänt. Till slut sa han: Jag viiil inte fylla fem år! Varför inte det, undrade jag? Alla barn älskar ju att fylla år och få presenter och tårta och fest. Jag viiiil inte tappa en tand, sa han till slut. Så hjärteknipande! Hans bror hade precis tappat en tand och vi hade lite käckt pratat om att han själv snart skulle tappa tänder, kanske någon gång efter hans nästa födelsedag. Han hade uppfattat det som om man tappar sin första tand när man fyller fem år och han ville absolut inte tappa någon tand.  Han tyckte att det verkade jätteläskigt. Trots att han inte tappade någon tand på födelsedagen och att han inte verkar lika rädd längre, så skulle säkert en sådan fin bok kunna hjälpa honom att bearbeta sin tankar runt detta, för honom, lite känsliga ämne   :)

GRATTIS Anneli som bloggar här! Skicka mig din postadress så skickar jag paketet!