Målgång!

Trodde inte att jag skulle hinna, trodde inte att det skulle gå så som det gjort men jag tror nyckeln har varit mina bergspromenader på morgonen då jag stukturerat upp dagens skrivande. Scener, kapitel och händelser. Så när jag sedan duschat och ätit min stadiga frukost har det bara varit att sätta igång. 

Idag gick jag i mål. 398 sidor. Klara för redigering innan förlaget får lägga händerna på texten. 

Nu sitter jag och vill att jag ska komma ihåg inte bara mitt skrivande på min takterass utan även omgivningen som jag inte känner att jag helt levt mig igenom. Men allt nog och medan ... jag har varit här för ett syfte och det har blivit i övermått uppfyllt. 

Ännu en dag på kontoret liksom. Kostnad? En bränd näsa.Omgivningen. Dessa blommor. Färgerna.

Och så blir man så här glad liksom. När manuset är i mål och det bara (!) är redigeringen kvar.