Något av det finaste

Charlotte skickade sms till mig lördagen innan alla hjärtans dag och skrev att jag bara måste köpa Expressen för att hennes nya kök var med i bilagan. 

Just då satt jag på Gotland och skrev i huset i Visby och vädret var uselt och jag hade inte någon större lust att promenera i småspik. Tänkte ... nätet. Eller bilagan finns nog kvar i någon butik nästa dag.

På alla hjärtans dag skrev hon sms med stora bokstäver att nu var det verkligen viktigt att jag köpte den för det fanns en alla hjärtans dag-present i den. Till mig från henne. 

Bild lånad från Expressen

Och nu kan man se den presenten på nätet * och jag vet inte hur man tar emot en sån present eller vad man säger mer än tack (för det låter så futtigt) och hur man ska kunna förklara hur långt in i hjärtat det känns att få en sån sak eller hur man ska beskriva känslan av att någon ens tar sig tid och tanke för att omtänka. 

Men det är sån hon är den där Charlotte. Hon tänker på andra så mycket och det är så självklart för henne att köpa en liten present bara för att ... eller att skicka ett sms med hjärta eller att alltid alltid fråga hur det är. Och jag är priviligierad som får ha henne som en av mina bästa bästa vänner. 

* Hennes present till mig är en av de favoriter hon listar längre ned på sidan (följ länk till Expressen) till höger.