Jag är inte bara mamma

Jag ska skriva en ny bok också och så driver jag ett eget företag. Och lite till. 

Den här dagen blev uppfuckad men bara om man ser utifrån perspektivet att jag satt med en historia som ska berättas i bokstäver. Telefonen ringde och när jag inte pratade i den så ringde den och när den inte ringde ... ja, du fattar. 

Men det var bra samtal. Affärer och offertsvar och inte minst en intervju som SVB ville göra med anledning av den här kvällen. Och så en annan intervju med en annan tidning som blev bokad till nästa vecka. 

Och från att termometern uppmätte 12 grader inomhus imorse så är det just nu ganska skönt här. Men det kan bero på raggsockorna, de långa mjukbrallorna och den tjocka tröjan som jag har på mig nu, som jag inhandlade lätt stelfrusen och i all hast på Åhléns här idag.