Hej GP

Romanen "Jag älskar dig inte" recenseras i GP idag. En del har hon fått om bakfoten men en roman har ju nlika många slutsatser som den har läsare. Min roman har definierats som allt ifrån självhjälpsbok till inlägg i jämställdhetsdebatten. 

Idag upptäckte jag en webbsida som recenserar debutanter. En person skrev så här:

På grund av min egen livssituation kunde jag inte läsa boken så ingående som jag velat och är van vid. Jag var tvungen att skumma igenom de partier av boken som liknade mitt eget öde för mycket och måste därför rekommendera boken vidare till andra hugade läsare som kan recensera det språkliga innehållet mer.

Jag har kommit på att oavsett vad en recension säger så värderar jag långt högre de mail och kommentarer jag får från "vanliga" läsare. Vare sig det tycker om eller inte. Det hade jag faktiskt inte trott om du frågade mig innan jag skrev boken. 

TACK till min kompis Helene Odenjung som läste, fotograferade och skickade bilden till mig på twitter