Min nästa roman heter:

Allt för Din skull

Karoline gör sitt bästa men det räcker, i hennes mammas ögon, aldrig någonsin till. I sina försöka att leva nära Gud och följa hans ord är hon på väg att gå under av otillräcklighet. Ända till den dag då någon ser henne, då någon säger att hon är det vackraste han sett, ända till den dag då någon gör henne vacker, ja, nästan fulländad och tar henne till platser hon aldrig varit på, lockar fram känslor hon aldrig haft.

I Allt för din skull vävs fyra personers liv i den frireligiösa församlingen ihop. Var och en med sin bestämda uppfattning om vad det är att följa Guds ord. Elisabeth gör allt för att skydda sin dotter från det onda, Magnus gör allt för att hitta tillbaka till sin dotter, deras samtal och relation. Och Aron, Aron som berättar för Karoline att hon är vacker, så fulländad. Så perfekt. Aron som sakta drar en hand över sin systerdotters nakna kropp och vet att de tillsammans måste hylla kärlekens Gud.  

Planerad att komma ut hösten 2012, skulle jag tro! Nu är det bara redigering kvar, omslag, lite mer redigering, lite mer omslagsjobb och så den sista redigeringen ...