Manusjobb med "Allt för din skull"

Ja, manusjobb men när Lina sa att jag skulle komma till henne och skriva i helgen istället för att ta in på hotell, tänkte jag att det får bli som det blir med manuset.

Jag prioriterar bort sånt annars, helger med fina vänner. Jag har så bråttom med allt jobb. Säger till mig själv att jag inte hinner.

Nu tog jag mig tiden. Kanske mycket tack vare min äldsta dotter som sa: "Gör det för en gångs skull!"

Och som det har gjort gott för själen. Skog och ändlösa samtal, manusjobb också, frukostar och tupplur i soffan.

Allt som packats i huvudet har fått vädrats och vänts och lyfts på och jag åker hem lätt runt hjärta och i tankar. Lämnar skog och illgula trottoarer och tystnad för att ta tag i nästa jobbvecka. Min helg kunde inte varit bättre. Tack käraste Lina.