Har du många vänner lever du längre

Jag kan möjligen leva tills jag blir 200 år. Men så tar jag också tillfället. Titti brukar säga att jag raggade upp henne i en provhytt, Charlotte fick ett mail där jag skrev att vi skulle ses, Mona tjatade jag på tills hon lämnade sitt hus, Lena är en kvinna jag stod på en trottoar tillsammans med ... jag sa att hon var snyggt klädd och sedan har vi träffats och fikat, Josefine träffade jag på en nätverksfrukost och så pratade vi och sen blev vi kompisar. Magdalena har jag fått förmånen att börja lära känna och det börjar verka kärlek banne mig. 

Vänner ramlar inte innanför tröskeln. Man måste jobba lite för vänner. Jag pratade om det i radion, att vi inte behöver vara ensamma om vi inte vill för det tror jag inte. Jag tror att man kan hitta vänner lite överallt men det krävs att man gör någonting och inte bara sitter och väntar.