Konsten att överleva som tonårsförälder - i Mölndal

En intensiv dag i Göteborg igår som avslutades i Mölndal med en föreläsning om hur man tar sig igenom tonårstiden och imorse åkte jag hem med flyget som gick 06.10, ögonen går lätt i kors nu när klockan har passerat lunch. Skönt då med en kontorsdag där jag kan ta hand om allt det administrativa och förbereda nästa månads föreläsningar. Och så kom det här mailet och tröttheten bara försvann. Tack!

Tusentack för en jättebra föreläsning igår. Det kändes som om du utgick från min familj när du pratade.
Själv har jag en dotter som är 12 år, och jag har kommenterat lite på dina bloggar tidigare. :-)

Efteråt satt ju min vännina och jag kvar och pratade jättemycket. Om våra barn men även annat som inte är så enkelt. Härligt och befriande på nåt sätt!
Vi kom även fram till att vi gärna vill ha med oss våra män på nästa föreläsning! 

Återigen ett stort tack!