Bortskämd

Bortskämd med en fantastisk elevgrupp på en skola i Stockholm som gjorde min föreläsning för dem på 90 minuter till ett rent nöje. Ljuvliga, makalösa och underbara människor i publiken och känslan av att många lyssnar, gåshud på kroppen när det blir alldeles alldeles knäpptyst när jag berättar någonting viktigt. Och när jag gick därifrån, ungar som stannar mig på skolgården, säger tack, gör tummen upp, ropar "skitbra" efter mig när jag lyckorusig går till tunnelbanan. 

Mona och jag. Bild av Skugge & Co som arrangerade kvällen. Och på kvällen fick jag gapskratta med Mona. Visserligen var REAs nya show lite ojämn i mitt tycke men guldklimparna glänste. Texter och koreografi och artisteri när Anders Lundin gjorde Erik Saade och Ola Forssmed gjorde Erik Amarillo. Eller när Anna Carlsson (det är inte sista gången jag ser henne, övertygad ...) gjorde Maggio och Sussie Eriksson briljant tog sig igenom Leilas ... bak. Fullständigt underbart. 

Tack Skugge & Co