Ett vårbarn

Långt möte med förlaget. Mysigt möte. Väldigt god räksallad. Tydliga block att redigera. Önskar att jag inte hade behövt. Vet att berättelsen blir bättre och tycker samtidigt om att gå igenom allt en gång till. Med sparringpartners. 

Det blir ett vårbarn. 2013 räknar vi med att boken kommer ut tillsammans med den första tussilagon. Ett år alltså. Ett helt j***a år. 

Tålamod är inte min starka sida. 

Möjligen är det därför jag drar igång nästa manusprojekt efter att jag har levererat detta i sin mest strålande version. 

Min fina förläggare säger att den här berättelsen som blir ett vårbarn om ett helt j***a år är en berättelse som ingen har läst tidigare. Det tycker jag om. 

Nästa projekt är likadant. Jag tror faktiskt inte att det är skrivet tidigare. Med det sagt innebär det inte att det kommer att bli så bra på papper som det är i mitt huvud men jag ska göra allt som står i min makt för att det ska bli just precis så.