Ung Inspiration

Den 14 maj öppnar vi sajten Ung Inspiration.

En talarförmedling för barn och ungdomar. Ingen annan. En knutpunkt för att bidra till barn och ungdomars inspiration, tro på egen förmåga och framtid.

Här kan skolor, idrottsföreningar och alla andra som jobbar med barn och ungdomar snabbt hitta en föreläsare inom det område man är intresserad av eftersom vi samlar på just de människor som har någonting viktigt att berätta.

Här kommer du att kunna hitta den som pratar om mobbning, självskadebeteende, självkänsla, motivation, kropp och hälsa, handikapp med mera. Allt från personer som varit där själva, som vet vad det handlar om, som vet hur det är att vara i den åldern då allt ibland kan kännas extra jobbigt.

Att vi vuxna blir överösta av fantastiska föreläsare som inspirerar är ingenting nytt men det är när barnen är barn och ungdomarna är ungdomar som det allra mest behövs. Därför har vi valt att samla alla de som kan inspirerar just dessa på ett ställe. 

Är du intresserad av att föreläsa på skolor, bland barn och ungdomar? Hör av dig till mig! Häng med på Ung Inspiration från början.