Älska del II

Fick förmånen att inleda veckan på en skola utanför Stockholm. 150 elever (ca) satt bänkade i den vackraste aulan jag har varit i, en sån där aula där man känner hur linjaler landat över fingrar och rapp vinit genom luften ... där man liksom kunde känna det allvar som en gång förknippades med skolan. Skräck och vördnad. Nu var det mer kul och liv i luckan. 

Om ni läser det här, ni vet vilka ni är, så vill jag bara att ni ska veta att ni var en alldeles otroligt underbar publik och jag njöt varenda sekund av att få vara hos er och jo, jag hade kunnat prata i några timmar till. Kom ihåg att du ansvarar för vart du vill ta dig, att det mesta är möjligt med hårt arbete och de tre lektionerna du aldrig får tappa bort. 

Ni rockade. Tack. Och tack för hjälp så att jag hittade hem :)