Jag kommer att sakna er i Härnösand

Jag har stått på den här scenen i sammanlagt 6 timmar idag. Ont i fötterna och raspig i halsen och genomlycklig för alla jag har fått möta. 

Jag har skrattat och jag har pratat och så har jag pratat ännu mer och skrattat lite till. Jag har fått sitta ner med ungdomar och prata allvar och jag har blivit intervjuad av tidningen och så har jag pratat och skrattat lite mer. 

Killarna på Härnösands Teater har gjort sitt yttersta för att jag skulle trivas så till den grad att jag inte ville lämna och Malin har jobbat ännu hårdare för att alla skulle tivas och har förmodligen lika ont i fötterna som jag ikväll och jag vet att hon är minst lika glad som jag. 

Tack alla för att jag fick komma och tack till varenda fantastisk elev som orkade lyssna på mig idag. 

Kör så det ryker!