Sol i ansiktet, varm i hjärtat

Det är nästan så att jag tror att jag kan allt när solen värmde som den gjorde igår. Jag går långsammare, axlarna ramlar ner, jag ler mer, tittar upp istället för ner. Och jag köper blommor flr äntligen börjar blomsteraffärerna blomma i färger och inte bara med bleka orkidéer och svärmorstungor. 

Nu hade jag en god anledning att köpa blommor. Kloka, vackra, fina, generösa och varmhjärtade Elizabeth fyller år på lördag och hon ska gifta sig (men inte på lördag) och hon har flyttat in i en lägenhet som badade i sol när jag kom dit. 

Jag pratade med äldsta dottern idag. Vi pratade just om vänner som ger energi och vänner som tar. Vänner man inser att man inte vill vara med, som man inte rusar till om de ringer och frågar om man vill komma över. Och så finns det vänner som man skulle kunna gå en mil för, släppa allt för och springa efter. Det är såna man ska spara på. Resten passar säkert någon annan. 

 

Jag gick hem efter timmar av oavbrutet prat om allt, högt och lågt och jag hade solen i ansiktet och hjärtat är fortfarande alldeles varmt och i sommar ska jag på bröllop!