Två veckor på sju dagar

Lite hektisk vecka. Himla roligt. En hel del sorg för att saker och ting i livet kan vara skit ibland. Men jag har haft roligt också. Först i Örebro där jag fick träffa ett gäng ungdomar som går i 8an. 

Två föreläsning på en dag och så hem från Örebro och nästa dag fick jag träffa alla fantastiska människor på mitt förlag som ska sälja min bok (och lite fler böcker)) för att presentera min bok. Allt för din skull kommer den 5 september och jag berättade nästan allt men inte helt. 

 
Kvällsföreläsning på skola på Östermalm om vad barnen gör i de sociala medierna.

 

I onsdags fick jag träffa mina favoriter som är de där som jobbar på förskolan med våra små barn. De där människorna som sätter spår hos våra barn, spår de bär med sig nästan hela livet. Mina döttrar minns sina förskollärare. Jag glömmer dem aldrig. 

Alltid läskigt på en mässa med seminarier för tänk om ingen bokat sig till min föreläsning men det var bokat till min föreläsning. Faktiskt var det flest bokade till min föreläsning och stolarna i salen fylldes och där satt den där fina publiken i 90 minuter och lyssnade på mig på Förskoledagarna!

Firade lite på vägen hem och fann the love of my life för den här Magnumbiten var så god att jag skulle kunna leva på den. Hade jag fått skapa en helt egen glass och fått lov att skapa den allra godaste, bästa glassen ever så hade jag gjort den här. 

Och sedan off till Sundsvall och föreläsning tillsammans med Olof Röhlander på hans turné med Inspiration för alla. Ett Folkets Hus (jag älskar alla Folkets Hus) fylldes snabbt. 

Foto: Jan Röhlander

Lätt att bli nervös och det måste jag vara för att vara på tå. I like nervös. I alla fall sådan typ av nervös. 

Foto: Jan RöhlanderMen det gick bra. Det gick jättebra. Och publiken betyder nästan allt och den här publiken var varm, generös och hjärtlig. Jag hade kunnat stå där länge till. 

Foto: Jan RöhlanderTack för en fantastisk vecka. Inte många timmar i viloläge och nästa vecka ser ut att bli samma lika. Sova får jag göra en annan gång. 

Foto: Jan RöhlanderJan Röhlander, som fotade och modererade i Sundsvall, hittar du här!