Om sociala medier - föreläsning i Göteborg och Botkyrka och hagel i Stockholm

Avslutar april på fantastiska Engelska skolan i Göteborg!

Lämnade Nixon till min vän Mian som genast försökte para ihop honom med en tjej ...

Drog på mig nya boots och tänkte vuxentankar som att man inte bör göra sånt till ett par föreläsningar men det gick för att jag ville.

Vidare från en heldag i Göteborg (som bjöd på skitväder) till Botkyrka och två föreläsningar för sköna elever som inte hade stenkoll på att det man skriver och lägger upp på nätet finns kvar för alltid ... Nu vet ni!

Bäst var de tre tjejer som kom ikapp mig innan jag åkte hem och gav mig ett eget tillverkat hjärta som de hade sytt till mig efter föreläsningen (då de faktiskt kunde ha gått hem för dagen!). TACK!! Det värmde mer än ni kanske trodde.

Under tiden låg Nixon och drog sig i sängen hos Mian och när jag kom hem haglade det men solen fanns någonstans ... Ovan molnen eller i ett hus med stora fönster långt bort. Nu blir det helg en dag och på torsdag drar jag till en skola i Vellinge!