ARBETSGLÄDJE PÅ RIKTIGT

Superbra föreläsare som fångade mig från sekund 1. tänkvärt, väldigt roligt och berörande.
— Pensionsmyndigheten

WORKSHOPS & föreläsningar

Jag blandar skratt med djupaste allvar. Sätter tummen på välbekanta dråpliga situationer på en arbetsplats och belyser vikten av eget ansvar och tar dig med in i den spännande forskningen om hur vi kan klara av livet lite lättare. Föreläsningarna syftar till att skapa förståelse för hur vi kan få medarbetare som mår bättre, klarar av förändringar, hanterar stress. Vi är varandras arbetsmiljö och när medarbetarna bra så mår företaget ännu bättre och kunder, uppdragsgivare och leverantörer påverkas positivt.

Jag möter många som säger att de är imponerade av att jag inte är nervös när jag ska tala inför människor. Men det är jag alltid. Varenda gång. Jag är inte rädd, jag har både kunskap, kompetens och erfarenhet men jag är alltid nervös. Jag har aldrig ett manus, ett inrepeterat föredrag eftersom varenda grupp är särskild och det sker någonting i mötet med vare grupp. Och jag vet aldrig vad. Plus att jag tar av deras tid, ibland är deltagarna där för att de måste vara där, ibland är de där ”frivilligt” men de ger alltid av sin tid. Och det är dyrbart. De minuter jag tar upp måste vara värt det. För dem. Så ja, jag är alltid nervös.

Arets Talara nomineringar.png

Använd mig när du letar efter någon som kan motivera, inspirera, ge verktyg för en bättre arbetsdag, arbetsglädje, medarbetarskap, relationer, stress, i ett förändringsarbete och för att förbättra kommunikationen på vilken arbetsplats som helst.  

Innan vi möts har vi en gedigen genomgång av förväntningar och förutsättningar och varje föreläsning anpassas självklart till den medarbetargrupp jag får möta. Klicka här för att hitta öppna föreläsningar eller maila mig direkt.