WORKSHOPS & föreläsningar

Jag blandar skratt med djupaste allvar. Sätter tummen på välbekanta dråpliga situationer på en arbetsplats och belyser vikten av eget ansvar och tar dig med in i den spännande forskningen om hur vi kan klara av livet lite lättare. Föreläsningarna syftar till att skapa förståelse för hur vi kan få medarbetare som mår bättre, klarar av förändringar, hanterar stress. Vi är varandras arbetsmiljö och när medarbetarna bra så mår företaget ännu bättre och kunder, uppdragsgivare och leverantörer påverkas positivt.

Använd mig när du letar efter någon som kan motivera, inspirera, ge verktyg för en bättre arbetsdag, arbetsglädje, medarbetarskap, relationer, stress, i ett förändringsarbete och för att förbättra kommunikationen på vilken arbetsplats som helst.  

Läs nedan kortfattat om mina föreläsningar och ladda hem utförlig information genom att klicka på bilden intill texten. 


 
Arets Talara nomineringar.png
 

Arbetsglädje - JA tack!

Vad är egentligen glädje på jobbet, kan man älska sina arbetsdagar och varför är det livsviktigt? Vad kan vi lära oss av hjärnforskningen? Kan lycka verkligen öka ett företags produktivitet? En föreläsning som lyfter, inspirerar och konkretiserar, som tar upp vikten av att ta ansvar för vem jag vill vara på min arbetsplats. KONTAKTA MIG.

 

Varför är inte alla andra normala som jag?

Vi är alla olika och det är hopplöst svårt att förstå sig på alla men om vi inte kan samarbeta i ett gott klimat då går det åt skogen förr eller senare. Om medarbetarskapet och relationerna på arbetsplatsen. En föreläsning med inspiration och verktyg för ett ännu bättre medarbetarskap! KONTAKTA MIG.


 

 

Bromsa eller bryta ihop?

Den vanligaste diagnosen av alla sjukdomsfall i Sverige är akut stressreaktion, som ökat med 73% de senaste två åren. Kvinnor i 30-års åldern är de som drabbas mest. En föreläsning som kommit till efter stor efterfrågan där jag tar publiken med till dagen då jag bröts sönder av min egen stress. Jag hade för länge levt som om jag kunde klara allt. Både jobb och familj och alla andra uttalade och outtalade krav. Jag känner varningssignalerna, vet hur du måste dra i handbromsen och vet på vilket sätt varje medarbetare behöver förebygga. Det är inte bara arbetsgivarens ansvar att stressen inte blir negativ, det största ansvaret vilar hos mig själv. KONTAKTA MIG.

 

 


Älska utveckling - Att leda och arbeta i förändring!

Föreläsningen inför förändringsarbetet, efter omorganisationen eller mitt i flyttprojektet. Trygga och effektiva medarbetare är de som kan släppa sin oro och fokusera på möjligheterna. En föreläsning som förklarar och med humor och allvar visar på hur vi kan bli världsmästare på förändring! KONTAKTA MIG.

 


Innan vi möts har vi en gedigen genomgång av förväntningar och förutsättningar och varje föreläsning anpassas
självklart till den medarbetargrupp jag får möta. KLICKA HÄR för att hitta öppna föreläsningar eller MAILA MIG DIREKT! 

Foton:  Kristian Pohl