Christina är författare, föreläsare och organisationsutvecklare.

Hon har föreläst i många år och började arbeta på skolor med sin föreläsning om sociala medier som riktade sig till elever i mellan- och högstadiet. De senaste åren har hon mött tusentals människor som genomgående gett toppbetyg till en varm och personlig föreläsning om attityder och förhållningssätt. Arbetsglädje har tack vare henne blivit ett av de hetaste ämnena det senaste året.

I föreläsningarna lägger hon stor vikt vid den egna individens valmöjligheter för att förhålla sig till situationer som uppstår i livet, vare sig det är privat eller på arbetet och allting blir mer trivsamt och enkelt om vi kan lära oss att ha roligt på vägen men det handlar inte om att gå runt och skratta eller att bara tänka positivt. Det handlar om förhållningssätt och attityder och hur vi väljer att tackla utmaningar och problem.

Författarskapet tog sin början med debutromanen Jag älskar dig inte, 2010, en roman som kom att bli något av en bästsäljare. 2013 kom nästa roman, Allt för din skull och däremellan skrev Christina tre tonårsböcker. 2014 kom boken om vardagsglädje, Jag vill vara glad! och 2016 släpptes boken Skapa arbetsglädje!

 

Christina har en bakgrund som marknadschef, försäljningschef och projektledare inom bland annat filmbranschen samt rese- och hotellbranschen och har utbildningar inom pedagogisk beteendevetenskap, NLP, ledarskapsutbildning på UGL samt en marknadsekonomutbildning.

Hon bor mitt i Stockholm och syns flitigt i TV4 Nyhetsmorgon där hon ofta pratar om stresshantering och arbetsrelaterade frågor inom välmående.